mieje-header-pc-001.png
mieje-header-mob-001.png
mieje-header-pc-001.png

E-mobilitás és közlekedésbiztonság- a közös jövő

A rendezvénnyel egybekötött látogatáson az egyesület vezetői ismertették a MEJE céljait és elképzeléseit, valamint az jövő járműgyártása szempontjából kulcsfontosságú haza innovációkat és fejlesztéseket.

A Drivingcamp vezetőségével, Dr. Reinhard Platzer vezérigazgatóval és Popper Péter vezető tanácsadóval folytatott megbeszélésen téma volt a jövő autóihoz kapcsolódó vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági képzés, az autonóm járművek fejlesztése, valamint elektromos járműgyártást meghatározó hajtáslánc és erőátviteli rendszerek fejlesztése és tesztelése.

A rendezvényen saját standdal mutatkozott be az Innoria Kft. által képviselt Coherence Biofeedback rendszer. A Coherence egy 100%-ban magyar fejlesztésű, szárazelektródás EEG technológián alapuló mérőrendszer, mely valós időben képes mérni az alany mentális állapotát, közvetlen visszajelzést adva a tanuláshoz és az egyéni képességek fejlesztéséhez.

A MEJE, az Innoria és a Drivingcamp közös célja, hogy járművezető képzés során azonosíthatóak és kiszűrhetőek az esetlegesen fellépő kockázatok, melyek kezeléséhez a képzés során egyedi módszerek sajátíthatóak el.

 

vissza

email